Ako već razmišljate o tom gde biste mogli da pobegnete za nadolazeći Dan zaljubljenih, ili bilo koji drugi dan kada biste rado slavili ljubav, evo nekoliko predloga.
Beč
126698_bec2_f

Glavni grad Austrije jedna je od kulturnih prestonica Europe. A kako su kultura, umetnost i ljubav nekako povezane - zašto svoje ljubavno gnezdo ne saviti upravo u Beču? Arhitektura je predivna, a tu su i razni muzeji poput Muzeja istorije umetnosti. ako pak želite da svojoj pratnji "zavirite" u glavu, zajedno se možete prošetati do muzeja Sigmunda Frojda - ko zna šta ćete tamo saznati. Ne zaboravite da uživate u finim bečkim poslasticama.

Venecija

Romantična putovanja

Prekrasni italijanski grad na kanalima, mesto je o kojem većina građana sveta sanja. Kanali, kapućino i most uzdaha - savršeno.Vožnja gondolom je idealna za zaljubljene parove
Prag

prag

Zlatni grad Europe, takođe je prekrasan i romantičan. Dvorci, Karlov most i kuća poznatog pisca Franca Kafke neka su od mesta koje morate da posetite ako ste već u glavnom gradu Češke. Ako ne, uvek se možete smestiti u romantični hotel s pogledom na reku Vltavu i uživati.
IZVOR: Vestionline