Hotel Lemuria resort na Sejšelima Jedan od najatraktivnijih hotela na Sejšelima poznat je po savršenom skladu prirode i njegovih vila i apartmana. Hotel "Lemuria resort" (Lemurija rizort) spada u grupu onih hotela koji se savršeno uklapaju u krajolik.
Od gustog tropskog rastinja na Sejšelima bungalovi i vile gotovo da se i ne vide, a napravljeni su od najfinijih prirodnih materijala koji ne samo da ne narušavaju sklad egzotične okoline, već ga nekako i upotpunjuju. I sve to izgleda malo, slatko, a luksuzno - i što je najvažnije ne fensi i glamurozno.
Hotel pripada lancu "Constance hotels" (Konstans hotels), nove generacije, koje odlikuju vrhunska elegancija i luksuz ponuđeni gostima na najsofisticiraniji način. Lokacije na kojima se nalaze hoteli su takođe brižljivo birane: Mauricijus, Sejšeli, Maldivi i Madagaskar.

"Lemuria resort" je deluks apartmansko naselje, pogodno za one koji tragaju za savršenim odmorom, relaksacijom, romantikom i prefinjenim okruženjem, a smeštena je na krajnjoj jugozapadnoj tački ostrva Praslin. Apartmani s krovovima od palminog drveća i vile napravljene od drveta, mermera, kamena i ružičastog granita stvaraju atmosferu prirodne elegancije. Svi su s pogledom na more i nisu daleko od dve privatne plaže, na kojima su plivanje, ronjenje i sportovi u vodi neverovatno zadovoljstvo.
 

Plaža Ans Žoržet (Anse Georgette) jednim svojim delom krivuda kroz tropsku baštu i nedavno je izglasana za drugu najlepšu plažu na svetu.Smešten među bujnom vegetacijom, retkim rastinjem i velikim granitnim stenama, glavni paviljon pruža impresivan pogled na sve okolne plaže kao i na ostrva Kuzin i malo dalji Mahe.
Hotel "Lemuria Resort"
Smeštaj: 88 junior apartmana, 8 senior apartmana s dnevnom sobom i dva kupatila, osam vila s dve spavaće i velikom dnevnom sobom sa sopstvenim bazenom i jedna predsednička vila s tri spavaće sobe i bazenom. Sobe su prostrane, u proseku 60 kv. m
Restorani: tri restorana na meniju nude kreolsku i internacionalnu kuhinju
Barovi: četiri (bazen, plaža, glavna zgrada)
Prateći sadržaji: golf teren, tri teniska terena, relaksacioni i spa-centar objedinjuje kozmetičke tretmane, masaže celog tela, manikir, pedikir, kao i frizerske salone
Bazeni: tri bazena su okružena dekoracijom od drveta i luksuznim ležaljkama
Tip usluge: noćenje sa doručkom
Lanac: "Constance hotels"
Lokacija: Sejšeli, na jugozapadnoj obali ostrva Praslin
Okruženje: tropska bašta s bujnom vegetacijom, retkim rastinjem i velikim granitnim stenama
Tri bazena su okružena dekoracijom od drveta i luksuznim ležaljkama, a za one koji žele više energije na raspolaganju je i centar za uživanje i lepotu, kao i potpuno opremljena teretana i tri osvetljena teniska terena, teren za golf sa 18 rupa, gde može da se pohađa i škola golfa.
Relaksacioni i spa-centar objedinjuje kozmetičke tretmane, masaže celog tela, manikir, pedikir kao i frizerske salone.
U hotelu su noći opuštajuće i romantične, jer nema ludih zabava. Na meniju tri restorana su kreolska i internacionalna jela, a na plaži, pored bazena i unutar glavne zgrade su ukupno četiri atraktivna bara.
 

Hotel poseduje 88 potpuno opremljenih junior apartmana, osam senior apartmana sa dnevnom sobom i dva kupatila, osam vila sa dve spavaće sobe, velikom dnevnom sobom sa sopstvenim bazenom i jednu predsedničku vilu sa tri spavaće sobe, takođe sa bazenom.
Sve sobe su opremljene savršeno skladno, a maksimum pažnje posvećen je kvalitetu svakog dela nameštaja i detalja, koji su ukomponovani na najfiniji način.
Gosti mogu da koristite kompletnu opremu za ronjenje, pedaline, kajak, vindsurfing, jedrenje, ronjenje, opremu za ribolov u dubinama, tri teniska terena, saunu, đakuzi, parna kupatila, teretanu, ležaljke i peškire za plažu. Na usluzi su i butici, frizerski, kozmetički i saloni za masažu, golf teren, klub za decu, usluge čuvanja dece, biblioteka, perionica, sobna usluga, iznajmljivanje bicikala i automobila, biznis centar, a organizovane su i zabava uživo i ekskurzije.
 
IZVOR: Press Online