TOP PET MESTA NA KOJIMA MOŽETE DA BUDETE GOLI

Ako ste u potrazi za destinacijama na kojima možete da se opustite više nego inače, a pod tim podrazumevamo slobodno kretanje u golišavom izdanju, ovo su mesta koja bi trebalo da uzmete u obzir

"Tower Isle Resort", Očos Rios, Jamajka

1


Iako ovo naselje nije u celini namenjeno ljubiteljima nudizma, u sklopu odmarališta nalazi se i privatno ostrvce rezervisano samo za parove koji žele da se razgolite. Ostrvo ima predivne plaže, barove i bazene.

"Hedonism Resorts", Jamajka

2


Ime ove destinacije govori sve! Hedonističko naselje nudi posetiocima oslobađanje od svake inhibicije. Šta god da odaberete - Hedonism II u Negrili ili Hedonism III u Ranavej Beju, nećete se razočarati. Plaže, mesta za žurke, tematske erotske večeri... sve je tu.Goli na biciklu, Velika Britanija

3


Događaj „World Naked Bike Ride" poznat je širom sveta. Reč je o najvećem golišavom događaju koji se održava jednom godišnje u znak protesta zbog zagađivanja i zavisnosti od nafte i automobila. U protestu učestvuju mnogi gradovi, ali većina ih je u Britaniji.

"Mandalay Bay", Las Vegas, SAD

4


Kad ste u Las Vegasu, jednostavno žudite za tim da se skinete, a najbolje mesto za to je definitivno „Mandalay Bay Resort"! Ovo naselje sadrži klubove, toples-plaže, usluge masaže... a namenjeno je samo odraslima starijim od 21 godine.

"Centre Helio Marin", Montalivet, Francuska

5


CHM Montalivet otvoren je 1950. godine i smatra se prvom nudističkom destinacijom na svetu. Nudistički kamp posetiocima nudi plaže, bungalove, prodavnice, razne sportske aktivnosti i rekreativni sadržaj.

Najnovije


air transport
budihuman
Zanimljive Destinacije