Šta omiljena destinacija za odmor govori o vama

Sigurno imate omiljenu destinaciju o kojoj sanjate, a ona o vama može otkriti nekoliko simpatičnih detalja
 
Pariz
Romantična ste osoba koja voli lepe stvari u životu. Bez problema možete sate i sate da lutate muzejima i da uživate u finoj hrani.
 
London 
Engleski je vaš omiljeni jezik, volite neobične gradske ulice, dobro pivo, reči koje zvuče više nego što zapravo jesu i obožavate kraljevsku porodicu. 
 
Kanada 
Verovatno obožavate hokej i u slučaju da uspete da otputujete u Kanadu nikako ne biste propustili jednu dobru utakmicu. Sneg i zima samo su bonus u kom uvek rado uživate, piše Huffington Post. 
 
Amsterdam 
Bezbrižni ste i volite zabavu, ali i malu dozu kulture. Nećete propustiti odlazak u svetski poznati muzej ili posetiti pivnicu u kojoj se pravi Heineken. 
 
Irska 
Veliki ste fan prekrasnih krajolika i idiličnih malih mestašaca. Ne smeta vam ni pokoja znamenitost, samo je bitno da dan završite uz dobro pivo. 
 
Dubai 
Volite glamur i luksuz, a male stvari ne dolaze u obzir. Dodate li tome kulturološku raznolikost, Dubai ima sve što biste ikada mogli da poželite. 
 
Grčka 
Vaš savršen odmor uključuje dobar odnos istorijskih znamenitosti, vreme na lepim plažama, ali i ukusnu hranu i zabavu za pamćenje. Najbolji je osećaj soli na koži nakon kupanja u čistom moru. 
 
Australija 
Putnik ste koji uvek drži sve karte otvorenima. Egzotične životinje su vaši prijatelji, a u trenu ćete pronaći opravdanje za odlazak na žurku. 
 
Bali 
Vi ste poput glavnog ženskog lika iz knjige filma “Jedi, moli, voli” koji je na filmsko platno donela Džulija Roberts. Odlučili ste da želite promenu i odmor od sadašnjeg života i otvoreni ste za nove pustolovine. 
 
Italija 
Uživate u svemu što nije dobro za vas, od vina do najfinijih sireva i poslastica. Usput ćete posetiti neku znamenitost i prošetati se da postignete balans. 
 
Španija 
Niste snobovski nastrojeni i nije vam bitna ukusna hrana ili skupoceno vino. Radije ćete se prepustiti strastima i trenutku i otići u nepoznato da vidite šta će se dogoditi.
IZVOR: T-Portal

Najnovije


air transport
budihuman
Zanimljive Destinacije