Najbolje destinacije za muški provod

Kad poželite da na kratko pobegnete od svojih lepših polovina, ove destinacije su najbolji testosteronski izbor.
Idealna mesta da se zabavite i uživate sa prijateljima u klasično muškom provodu.
 


ISPIJANJE PIVA U BAVARSKOJ

Nema boljeg mesta na zemlji za ljubitelje piva od Bavarske, najveće pokrajine u Nemačkoj. Glavni grad Minhen domaćin je svetski poznatog Oktoberfesta. Ali u Bavarskoj ima i drugih zanimljivih mesta, koja vredi posetiti u bilo koje doba godine. Osim vekovima starih pivnica, možete da istražujete dvorce, samostane, jezera i planine, savetuje Press.
 

 

 


IGRA KAUBOJA U LAHITASU
Gradić u Teksasu je idealan za sve koje privlače kauboji i njihov način života i zabave, naravno. Smešten je između nacionalnog parka Big Bend na zapadu i Rio Grandea na jugu. Tamo možete da nabacite omiljeni kaubojski šešir, napunite pištolj i satima igrate poker u muškom društvu. Posetioci mogu da biraju: izleti, planinarenje ili jahanje.
 

 

 


PROVOD U LAS VEGASU
Što se dogodi u Vegasu - ostaje u Vegasu! Kockanje, brojni klubovi koji rade celu noć, alkohol, zabava od jutra do sutra.
Da li bi trebalo još nešto dodati?
 

 

 

 


LUDA VOŽNJA U DOLINI SMRTI
Muško društvo, terenac, pustinjske dine, kanjoni ... Mnogima sasvim dovoljno da dožive avanturu života. Kampovanje pod vedrim nebom i testiranje veština preživljavanja (oko vas su kojoti, divlji magarci i zmije). Vodite računa o tome da ponesete dovoljno pitke vode.
 

 

 


SURFOVANJE U SIDNEJU
S momcima biste dane mogli provoditi i na plažama Menli i Bondi. A brojnim posetiocima su zanimljive jer tamo mogu da "jašu" talase. Ako ne znate kako se to radi, a oduvek ste hteli da naučite, ne brinite, postoje škole surfovanja u kojima možete savladati te veštine. A kada sunce „zaroni" i na nebu se pojave zvezde, uvek možete da istražujete čari noćnog života.

 

 

 

 

IZVOR: Vesti Online

Najnovije


air transport
budihuman
Zanimljive Destinacije