Ručak ispod krila aviona

 

Restoran na aerodromu u Cirihu, koji nosi naziv „Pista 34", po mnogo čemu je zanimljiv, ali najviše pažnje privlači jer je smešten unutar i oko starog ruskog aviona. Ruski avion „iljušin Il-14", koji je bio u upotrebi 50-ih godina prošlog veka, uglavnom se koristio za prevoz naučnika i astronauta u tajne vojne baze
 
Danas je transformisan u bar i restoran i nalazi se u unutrašnjosti starog hangara kojem su novi izgled podarili stakleni zidovi, drveni podovi i 
moderna rasveta.
Iako čitav kompleks nosi ime „Pista 34", zapravo se sastoji od više različitih delova. „Hangar restoran" je glavni restoran, koji gostima koji sede oko aviona nudi zanimljivu fuziju azijske, švajcarske i mediteranske kuhinje. Najtraženija mesta su ona ispod krila ili ispod kokpita, odmah do točkova.
„Ving voker bar" smešten je na repu aviona i okružen prozorima tako da pruža odličan pogled na pistu. „Avijator landž" uglavnom služi za prihvat gostiju, kada je glavni restoran pun, a pogodan je i za velike grupe. Ima stakleni pod, pa možete da posmatrate ljude u restoranu. „Smokers landž", osim što je rezervisan za pušače, jeste i najzanimljiviji deo celog kompleksa jer se nalazi u unutrašnjosti aviona.
 
Uobičajena sedišta su zamenjena luksuznim, kožnim foteljama. Ukoliko planirate da posetite ovaj neobični kompleks, posebno ako je u pitanju vikend, bilo bi dobro da rezervišete svoje mesto.
 
IZVOR: Press Online

Najnovije


air transport
budihuman
Zanimljive Destinacije