Gradovi greha

Seks je u Pataji aktivnost broj jedan, a prostitutke ne samo da pozivaju svoje mušterije u bordel već ih vuku za rukav. Ako se umorite od erotike i seksa, uvek možete da gledate borbe u ringovima ili da zaspite na plaži čekajući da prođe mamurluk kako bi se opet prepustili raskalašnim zabavama.


2. Tihuana, Meksiko

 
Kada pređete jednu od najprometnijih granica na svetu, učiniće vam se kao da ste zakoračili na Divlji zapad. Starosna granica za legalno ispijanje alkohola je s 21 pala na 18 godina, ilegalna prostitucija je postala legalna, a tekila je neverovatno jeftina. Sve to dovelo je Tihuanu na drugo mesto ove liste.

3. Amsterdam, Holandija

 
Amsterdam ima mnoštvo kafića u kojima su dostupni hašiš i marihuana. Tu su i pohodi na bordele i prostitutke u zoni „crvenih fenjera“. Dan možete da završite u nekom klubu gde se održavaju erotski performansi, a najbolje od svega je to što je sve legalno i možete da grešite bez paranoje!

4. Las Vegas, Nevada

 Las Vegas je raj za sve grešnike. Možete da se kockate danju i noću, čak i na aerodromu, a prostitucija, koja zvanično nije legalna, ima svoje mesto u obliku eskort servisa. Tu su još i striptiz klubovi, kao i alkohol koji teče u potocima. Oduvek ste hteli da pucate iz puške? Nema problema! Uđite u prodavnicu s oružjem, pokažite vozačku i možete da kupite pušku. Las Vegas je oduvek bio destinacija koju opisuju kao industriju greha.


5. Rio de Žaneiro, Brazil

 

Brazilke opisuju kao najlepše i najseksepilnije žene na svetu, a neke su se našle i na svetskim listama najboljih supermodela. Samo pomislite na Žizel Bundšen, Alesandru Ambrozio i Adrijanu Limu. Nije vam dovoljno? Izaberite neku od plaža i ceo dan možete da uživate gledajući toples lepotice. A to je tek uvertira za večernje zabave. U koji god noćni klub da uđete, nećete pogrešiti – razuzdane žurke su garantovane. Ne želite celu noć da provedete šetajući od kluba do kluba? Svratite u neki od legalnih javnih kuća. A, ako Rio želite da doživite u punom sjaju – sačekajte karneval sledeće godine.


IZVOR: Putovanja.info

Najnovije


air transport
budihuman
Zanimljive Destinacije